Projectontwikkeling

Investeren

in Brasil.nl

 

 

PROJECTONTWIKKELING

Viskwekerij Bahia

Projectontwikkeling

 

Diverse keren zijn wij betrokken geweest bij het opstellen van nieuwe projecten van woningen op een tropische locatie, bijvoorbeeld direct aan het strand, in een natuurgebied of nabij een rivier. Wij zijn betrokken geweest bij het opstellen van de tekeningen, inbrengen van praktische en efficiënte ideëen, zoeken naar geschikte locaties. Hieronder treft u enkele tekeningen en locaties. De afbeeldingen spreken voorzich: tropische architectuur.

Potentie in het Noordoosten van het land: investering in recreatief onroerend goed. Aangenaam klimaat, mooie landschappen, veel (water)sportmogelijkheden.

 

Água cultura in het Noordoosten van Brazilië:

 

Door de temperatuur en het vele water (zout & zoet) in Bahia zijn er veel plaatsen die uitermate geschikt zijn voor Água Cultura van bijvoorbeeld vissen en garnalen. Vlakbij Salvador zijn deze locaties al te vinden. Ideaal wanneer u de producten verder wil transporteren via de haven. Ook in Ceará zijn er mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van investeren in een project, neemt u dan gerust contact met ons op om te brainstormen over de mogelijkheden. Door de jaren heen hebben wij ervaring & contacten opgedaan en kunnen wij een gepaste dienstverlening aanbieden.