Brasil

Investeren

in Brasil.nl

 

 

Brazilië heeft een groeiende economie en

een rijkdom aan natuurlijke grondstoffen.

Brazilië

Brazilië

Brazilië is een land met een groeiende economie en een solide democratie, het heeft ongeveer 8.514.900 km2 oppervlakte met ongeveer 201 miljoen inwoners. Het bruto nationaal product van Brazilië (PIC) is het hoogste in de Mercosul (samenwerkingovereenkomst van Zuid Amerikaanse rijke landen).

Brazilië is gastland voor het WK voetbal in 2014 en in 2016 voor de Olympische Spelen. Deze activiteiten geven het land ook weer een positieve impuls. Er zal voor miljarden euros geïnvesteerd worden in de verbetering van de infrastructuur. De Braziliaanse overheid geeft prioriteit aan verbetering van stadions, (lucht)havens, spoorwegen, openbaar vervoer, snelwegen en duurzame bouw. Deze investeringen creëren duizenden banen in het land.

De ontwikkeling in Brazilië wordt ook door Nederlandse bedrijven gezien. Nederland neemt een zeer groot marktaandeel in omtrent deze investeringen, te denken aan technologie, bio industrie, detailhandel en infra structuur faciliteiten.

Voor het WK Voetbal 2014 is in o.a. Salvador een nieuw stadion gebouwd. Deze ArenA Itaipava Fonte Nova is gebouwd door een Nederlandse organisatie: ArenA Amsterdam. Het resultaat mag er wezen.

Brazilië: een land met diversiteit in o.a. economie, cultuur, natuur en klimaat. Een land met potentie, ook op gebied van onroerend goed.